2011. április 1., péntek

A nagy bowling verseny

Bowling meg egy kis borrel

A hotel - ahol dolgozom- tulajdonosa szervezett tegnap estére egy bowling versenyt tulajdonában lévő helyek dolgozóinak. A győztes nyereménye egy videókamera volt.
A hotelról, egy wellness-es és egy masszírozós helyről van szó. Összesen kb 40-en gyűltünk össze. Előtte, közben mindig volt biertje (söröcske), borrelhapjes (csipegetnivaló, általában bitterballen, meg sajt szokott lenni mustárral, más szósszal), és kaptunk közben paradicsom levest is kenyérkével.
Összesítésben benne voltam az első 10-ben, a csapatomban az első lettem. AZ első 4-5 ember rendszeresen játszik, tehát a vállamat utólag megveregettem, hisz nekem ez a 3. alkalom volt. Előtte "edzésképp" voltunk B.-vel kétszer. Mert ugye nem akartam nagyon leégni, hamár felírták a nevemet, de még azt sem tudom milyen egy bowling-golyó. De erősen fejlődő tendenciát mutattam mindvégig. Meg is tetszett, tehát még ide is megyünk. :D
A verseny után a tulaj a saját lakásán vendégelt meg minket söröcskékkel, borocskákkal. Oda nem nagyon akartam korábban menni, de egész jó hangulatú valami lett belőle.
Olyannyira, hogy utána rögtön a városban kicsit lemozogtuk a hetet B.-vel. Ismét a Korsakoff lett a cél ahol viszont most elég jó parti lett.

A korábban sérült bokámat valahol sikerült meghúznom. Még jó hogy szabadnapom van, és hollandot kell tanulnom! :P
Még a biciklizés is tegnap hatalmas küzdelem volt az elemekkel. Megint hatalmas szél süvített egész álló nap, én meg elég sokszor ültem a bringámon.

Sőt múlt alkalommal a bowlingpályán sikerült ugyanúgy a korábban sérült térdemet meghúznom. Tehát semmi sincs kizárva....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése