2013. szeptember 25., szerda

Punnyadásnak vége!

Egyre több jel mutat arra, sőt inkább ordít is, hogy foglalkozzak a weboldalammal. Szóval visszatérek. Akkó'má' ide is. :D

Szóval vagyok. Most, hogy láttam mikor is posztoltam utoljára, kicsit szégellem is magam. Itt hagytam szegény kis blogomat porosodni, és semmit sem osztottam meg a nagyvilággal.  Pedig minden napra jutott valami.

A naptáram egyre jobban telik, de ez így van rendjén. A dolgot kicsit nehezíti még az ide-oda ingazó életmód, de reméljük hamar megoldódik. Szóval, ha valaki tud kiadó lakást Amszterdamban, vagy ismer olyan személyt, akinek van kiadó lakása, aránylag olcsóbb kategóriájú, viszont teljesen mindegy a méret, amennyiben független lakról van szó, szóljon Aki tud valamit, telefonszámot, nevet, címet, bármit, ne habozzon, írjon, keressen!

Hogy mégis csak valami friss eseményről is beszámoljak, hadd emlékeztessek mindenkit- főleg aki itteni lakos- a fotóhétre. Aki esetleg nem akar a Westergasfabriekba vagy a FOAM-ba menni, és a belvárosban sétálgat, akkor vegye az irányt, a Museumplein féle, ill.\vagy a Keizersgrachton a Rembrandt tér felé, mert sok sok fantasztikus, korábban sosem látott képpel találkozhat. Én ezeket eddig sajnos csak futólag láttam, de nagyon remélem, hogy a napokban alkalmam nyílik közelebbről és nyugodtabban végigjárni őket.

Sétára fel!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése