2013. november 13., szerda

Ha egy nap legalább 25 órából állna....

Tudom néhányan most ejtenek el egy halk sikoly-szerű hangot. Nem, én sem gondolom teljesen komolyan. Csak néha napján eszembe jut, úgy mint ma is. Egyik nap eltelt, a következő már el is kezdődött.
Annyi mindenről tudnék most is írni, de csak egyet kihúzok a kalapból, és lesz ami lesz.

Úgy látszik ez egy ördögi kör. Vagy van időm blogolni, de gyakorlatilag nincs miről. Ha lenne téma, akkor meg az idő bizonyul kevésnek. De minden tőlem telhetőt megteszek.

Nos, ha egy nap 25 órából állna, lehet néha "elaludnám" a különbséget. Vagy átdolgoznám. Bár attól függ az a plusz óra mikor tevődne hozzá. És persze hogyan, a legfontosabb. Ha például egyszer csak megfagyna az idő a nap egy bizonyos szakában, akkor csak okosan kellene a dolgokat időzíteni. Ha ez az éjfélt tolná ki, akkor vagy alvás, vagy munka, vagy filmnézés, olvasás, vagy egyéb hasznos tevékenységgel eltöltött időt növelné.
Ha mondjuk a percek nyúúlnának meg, akkor már bajban lennék. Az talán a legrosszabb eshetőség. Akkor mindennel többet foglalkoznék, azzal is amivel nem akarok.

És elképzelhető, hogy csak csömörből vödörbe esnék. Hosszabb nap, több eseményt eredményezne, és egyáltalán nem biztos, hogy mindezt a ki is tudnám küldeni ciber-térbe is.

Szóval, jól van ez, ahogy van. Elég ez a 24 óra. Néha egy-egy hetet visszanézve még sok is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése